top of page
Search
  • Writer's pictureifguzelbaba

Progresssive Eğitim'de Çevrim İçi Eğitim: Tam Zamanlı ve Yarı Zamanlı

Updated: May 23, 2022


Eğitim olanakları artık bir internet mesafesi uzağımızda yer alıyor. İster yarı zamanlı isterseniz de tam zamanlı olarak çevrim içi öğrenmenin keyifli ve pratik yollarını Progressive Eğitim’den öğrenebilirsiniz.

Progressive Eğitim, özellikle ortaöğretim sonrasında alacağınız çevrim içi eğitim kurslarında doğru seçim yapmanıza yardımcı olmaktadır. Bünyemizde yer alan uzman eğitim danışmanlarımız, sizlere en uygun eğitim fırsatlarını sunacaktır.

Sizler için derlediğimiz iki farklı eğitim seçeneğini gelin birlikte inceleyelim:


Yarı Zamanlı ve Tam Zamanlı Çevrim içi Programlarla İlgili Bilmeniz Gerekenler:

Programlardaki bireysel derslerin çoğu, 15 haftalık bir süre için haftada yaklaşık üç saat olarak veriliyor. Aynı zamanda ödevler, okumalar ve diğer öğrenme etkinlikleri için zaman ayırmanız gerekecek. Bazı kursların daha fazla saati ve bazılarının daha az saati olsa da, çevrim içi kursların ortalamaları şunlar:

· Çevrim içi olarak yarı zamanlı çalışmayı seçerseniz, akademik dönem başına bir ila üç ders seçebilir ve her dersi günlük yaşam tarzınıza uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz.

· Çevrim içi olarak tam zamanlı çalışmayı seçerseniz de, programınız için otomatik olarak tam kurs yüküne (dönem başına beş ila sekiz ders) kaydolacağınız için dersleri günlük yaşamınıza göre değil, günlük yaşamınızı derslere adapte etmeniz gerekecek.


Kurslara Nasıl Kayıt Olunur?


Kurs kayıt süreci, yarı zamanlı çevrim içi programlar ile tam zamanlı çevrim içi programlar arasında büyük farklılıklar gösterir. Yarı zamanlı bir çevrim içi öğrenci programında, her dönem derslerinize kendi kendine kaydolmanız gerekiyor. Bu sayede yarı zamanlı ders programınızı, günlük iş yoğunluğunuza göre seçebilirsiniz. Tam zamanlı bir çevrim içi öğrenci programında ise her dönem tüm kurslarınıza otomatik olarak kaydolacaksınız.

Progressive Eğitim ile kurslar arası geçiş yapabilme özgürlüğüne de sahip olacaksınız. Diyelim ki çevrim içi yarı zamanlı bir programda kayıtlısınız ancak tam zamanlıya geçmek istiyorsunuz. Öncelikle kursunuzdaki bölümleri tamamladıktan sonra Progressive Eğitim danışmanınıza ulaşarak program aktarım formu sürecine başvurabilirsiniz.

Eğer henüz programa başlamadıysanız, OCAS uygulamanıza geri dönebilir ve seçiminizi orada güncelleyebilirsiniz.







6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page